Arlanda uppmärksammar cognac

Årets sista tips för cognacsintresserade är att läsa senaste numret av Arlandas kundtidning Go Arlanda. I vinternumret finns en helsida med cognacstips.

Detta är en del i en temaserie där olika dryckesexperter får välja sina fyra favoriter i tre olika prisklasser: Första klass, Business class och Turistklass. I tidigare nummer har man bland annat frågat champagneexperten Richard Juhlin om hans champagnetips och romexperten Duane Dove om hans romfavoriter. Nu när det gällde cognac, var det min tur att dela med mig med passande cognacstips.

Jag kommer själv passera Arlanda om några timmar då det för min del bär av mot Dubai. Mellanöstern är normalt inget ställe där cognacen flödar, men detta gäller nog inte mitt hotell och fartyg. Därför finns det en viss chans för att det dyker upp en rapport här snart.

Nu önskar jag alla mina läsare ett riktigt gott nytt år. Tänk nu på att om ni serverar hummersoppa till nyårssupén så skall ni hälla i en ung och fruktig cognac, inte en gammal och vällagrad.

error: All editorial and photography on CognacSociety is copyright protected. © Rancio Development AB, Sweden www.rancio.com