Filmen med John Malkovich du aldrig får se

John Malkovich 100 years The movie you never will see

Stjärnregissören Robert Rodriguez har precis färdigställt en påkostad reklamfilm skapad av John Malkovich, som även har huvudrollen. Du kommer aldrig att få se resultatet. Filmen ska placeras i en tidskapsel som ska öppnas i november 2115, om precis 100 år.

Filmen är en reklamfilm för cognacen Louis XIII de Rémy Martin, den i särklass hårdast marknadsförda cognac i premiumsegmentet. Reklamfilmens innehåll är hemlig så när som att den givetvis kretsar runt cognac Louis XIII. Dessutom finns det en trailer som avslöjar ett science-fiction-tema.

Den tidskapsel som innehåller filmen, innehåller även en flaska Louis XIII. Kapseln befinner sig just nu i Hollywood och ska ut på turné via bland annat Hong Kong innan den till sist landar i Rémy Martins paradis beläget i Merpins, strax söder om orten Cognac. Där kommer den att vila innan den med automatik öppnar sig själv på sin hundraårsdag.

Varför allt kretsar runt 100 år, är för att Louis XIII de Rémy Martin marknadsförs som en 100-årig cognac. Lyckligtvis är denna cognac inte 100-årig, eftersom den då inte skulle hålla den höga kvalitet som jag personligen kan intyga att den gör. Däremot finns det delar i denna cognac som är 100-åriga, och det är ju inte riktigt samma sak.

Rémy Martin har delat ut silverpläterade biobiljetter till 1000 utvalda ”påverkare” vars arvingar ska kunna få se filmen på dess premiär i framtiden.

Du kan se filmens trailer här:

error: All editorial and photography on CognacSociety is copyright protected. © Rancio Development AB, Sweden www.rancio.com