Cognac Academy Connaisseur Summit

Om du befinner dig i Stockholm den 26 januari har du möjlighet att träffa cognacsproducenter och prova deras cognac. Det är det dags för Cognac Academy Connaisseur Summit igen.

Cognac Academy Connaisseur SummitDetta event är i Vin & Sprithistoriska museets lokaler och här får många av Sveriges alla cognacsintresserade och branschfolk chansen att träffa varandra. Efter en gemensam middag sker provning av 7-8 olika cognac från framstående och kända hus som Delamain, Martell och Braastad. Från två av husen är representanten/producenten influgen till Sverige från Frankrike.

Utöver möjligheten att lära sig mer om cognac och utbyta erfarenheter med likasinnade, så får man prova sig igenom 7-8 cognacssorter under kvällen. Man behöver inte ha detaljerad kunskap om cognac för att delta, men man bör nog ha ett stort intresse.

Det är andra gången detta årliga event äger rum. Förra träffen skedde på Källaren Aurora i Gamla Stan och blev en succé. Alla 40 platser fylldes och utvärderingarna gav ett toppbetyg på tillställningen. I år har man utökat med ytterligare 10 platser och eventet har även fått ett nytt namn då man frångått det gamla namnet Stockholm Cognac.

Då detta skrivs så finns platser kvar om man vill anmäla sig. Mer information och anmälan finns på: www.cognacacademy.se

error: All editorial and photography on CognacSociety is copyright protected. © Rancio Development AB, Sweden www.rancio.com