Stockholm Cognac Connaisseur Summit 2009

Kvällen den 4 november har du chansen att prova några enastående cognacssorter, många av dem annars mycket svåra att finna i Sverige.

Det är den första upplagan av Stockholm Cognac Connaisseur Summit som kommer att gå av stapeln. På detta event kan intresserade få möjlighet att prova och lära sig mer om cognac samt utbyta erfarenheter med likasinnade. Cognacsskribenter, författare, provare och entusiaster är inbjudarna. Men man behöver inte ha detaljerad kunskap om cognac för att delta, men man bör nog ha ett stort intresse.

Stockholm Cognac har som mål att bli den självklara samlingsplatsen för cognacsconnaisseurer och cognacsentusiaster. Stockholm Cognac är inte tänkt att vara en regional klubb för bara Stockholmsregionen, utan avser förena cognacsintresserade i hela Sverige genom att arrangera återkommande event.

Den första träffen sker på Källaren Aurora i Gamla Stan, Stockholm. Efter en gemensam middag sker provningar av ett flertal olika cognac från exceptionella hus som bland annat Delamain och Dudognon. Detta kan bli grunden till Sveriges första oberoende, rikstäckande cognacssällskap.

Vid skrivande stund finns platser kvar om du vill anmäla dig. Mer information och anmälan finns på: www.stockholmcognac.se

error: All editorial and photography on CognacSociety is copyright protected. © Rancio Development AB, Sweden www.rancio.com