Matglädje uppmärksammar cognac

De som gillar att förkovra sig i ämnet cognac fick sitt lystmäte förra veckan. Då publicerade Östgöta Correspondentens bilaga Matglädje en artikel om cognac. Nu är jag i och för sig part i målet eftersom artikeln bestod av en intervju med mig.

I intervjun berättar jag vad som gör cognac så speciellt och ger råd på vilka cognac man kan starta med som nybörjare. Jag tipsar och ger smakomdömen på tre cognac i budgetklass och tre i lyxklass som är prisvärda köp.

Utöver detta ger artikeln en bra grundkurs i cognac och gör en del intressanta jämförelser med whisky.

Bilagan följde inte bara med Corren, utan även UNT, NT och ytterligare drygt 20 dagstidningar. Skulle du ändå inte haft möjlighet att läsa artikeln men är intresserad, finns den att läsa här.

error: All editorial and photography on CognacSociety is copyright protected. © Rancio Development AB, Sweden www.rancio.com