Lästips för konnässörer – del 3

I Cognac med omnejd sjungs långsamhetens lov. Tiden är hemligheten bakom de rika aromerna, här har ingen bråttom. Mötet med människorna och drycken kan nog förvåna: dels för att du trodde att du inte tyckte om sprit, dels för att cognac kan användas till mycket mer.

Så inleds den artikel jag idag vill tipsa alla finsmakare om. Den återfinns i det just nyutkomna numret av Allt om Resor (2010 nr 2). Artikeln är skriven av samma favoritskribent som jag nämnde i Lästips för konnässörer – del 2 och även denna artikel är illustrerad med mina foton från Cognac.

Artikeln är full med tips om vilka restauranger och stjärnkrogar som är värda ett besök när man befinner sig i regionen. Det finns även bra tips om hur man på bästa sätt kan öka sina kunskaper om gudadrycken cognac, vilka museum och cognacshus som är värda ett besök. Är du inte redan prenumerant, så skynda till tidningshyllan för att skaffa dig ett exemplar.

error: All editorial and photography on CognacSociety is copyright protected. © Rancio Development AB, Sweden www.rancio.com